Jäseneksi

Yhdistyksemme jäseneksi voivat liittyä kaikki asiasta kiinnostuneet. Alla jäsenetumme sekä liittymislomake sähköisenä sekä tulostettavana versiona.

Jäsen­e­t­uja­

• Kukkapiste Muratti -10 % (Kpään Nesteen tiloissa)
  • Luontais-Center -10 %yli 40 € ylittävistä ostoksista,  (ei tarjous),Torikatu 10 Kankaanpää
  • Marivarumo, -10 %,Keskuskatu 53, Kankaanpää, ei tarjouksista
  • Kukkapuoti Unikko (K-Citymarketin tiloissa) -10  %, ei koske tarjouksia
  • Kankaanpään Kukka -10%, Keskuskatu 53, ei koske tarjouksia
  • Lomapaikka Vuorijärvenhovi jäsenhintaan
  • Hius ja Kauneus Studio Anna ja Axel. Keskuskatu 61, Kankaanpää. Kampaamo ja kauneushoidoista -10 %. Ei koske tarjouksia
  • Kankaanpään 1 apteekki, K-Citymarketin tiloissa. -10 % vapaan kaupan tuotteista, ei lääkkeistä.
  • Katjan Kenkä, Keskuskatu 46 A 1, Kankaanpää -10 %, ei tarjoustuotteista.
  • Kankaanpään Seudun Reumayhdistys ry, Keskuskatu 44, Kankaanpää. Kotityöpalvelu jäsenetuhintaan.
  • Vuokko-apteekki, Opistonkatu 2 (Salen tiloissa) -10% vapaan kaupan tuotteista, ei lääkkeistä.
  • Auva Oy, Hiusten leikkaus, kampaukset. Myös kotikäynnit -10 %

Jäsenkortti on henkilökohtainen ja esitettävä aina ostoksia tehdessä. Vanhentunut kortti ei kelpaa.

Jäsenedut ovat kauppiaiden ja Reumayhdistyksen yhdessä neuvottelemia. Reumayhdistys ei maksa alennusta myöntäneille liikkeille erikseen mitään korvausta jäseniemme saamista eduista. Alennusta myöntäneet liikkeet siis kannattavat toimintaamme täysin vapaaehtoisesti.

Sekä

• Lääkäri- ja asiantun­tijaluentoja
  • Teatteri- ja kesäteatterimatkoja
  • Kylpylä- ja ostosmatkoja
  • Allasvoimistelua
  • Loma- ja virkistyspaikka Vuorijärvenhovin käyttömahdollisuus

Muita etuja

• Kangastus-lehti kerran vuodessa (touko-kesäkuussa)
  • Tukihenkilö
  • Kuntoutusyhteyshenkilö
  • Palveluasia­mies
  • Fibromyalgiayhteyshenkilö

Vuoden 2018 jäsenmaksu on 19 €

Voit liittyä Reumayhdistyksen jäseneksi asioimalla toimistollamme osoitteessa Keskuskatu 44, 38700 Kankaanpää tai lähettämällä tietosi meille sähköpostilla. Jäsenyyteen tarvittavat tiedot ovat nimi, osoite, postinumero, asuinpaikkakunta ja puhelinnumero.